Ügyfélszolgálat

1 Ha Ön szeretne bennünket hívni: +36 30 99 55 555, hétköznap 10-19 óra között. Kérjen időpontot ingyenes és kötelezettségmentes személyes tanácsadásunkra!
2 Ha azt szeretné, hogy mi hívjuk Önt: Kérjük, töltse ki a KONZULTÁCIÓ menüpontban található űrlapot. A legrövidebb időn belül visszahívjuk!
3 Ha írni szeretne nekünk: A szolgáltatással kapcsolatosan: info@ingatlanmarketing.com; a weblappal kapcsolatosan: javaslat@ingatlanmarketing.com

Hogyan tudja az Önnek legnagyobb segítséget nyújtó ingatlanmarketing céget kiválasztani?

Az internet térhódításával az ingatlaneladás és -vétel színterévé is az internet vált. Mennyivel kényelmesebb otthon válogatni, képeket nézegetni, tervezgetni, aztán csak a rostán fennmaradt ingatlanok tulajdonosaival egyeztetni időpontot a személyes találkozóra!

Mivel ekkora az igény rá, az ingatlanhirdetési portálok is gombamódra szaporodnak. Ezért elengedhetetlen, hogy a legkeresettebb, tehát piacvezetőnek számító hirdetési oldalakon hirdessünk, figyelve arra, hogy azon belül is az első oldalakon legyen az Ön hirdetése.

Az ingatlanmarketing szolgáltatók abban nyújtanak segítséget, hogy az eladók eligazodjanak a hirdetési portálok tömegében, lényegesen több portálon és hatékonyan hirdethessék meg ingatlanukat, mint azt egyébként önerőből megvalósíthatnák. Teljes körűen átvállalják a hirdetések elkészítését és menedzselését, vagy kisebb-nagyobb szerepet vállalnak a folyamatban. Így az eladó koncentrálhat az érdeklődők fogadására, a tárgyalások lebonyolítására, a megfelelő vevő kiválasztására.

Ez a mostanában kibontakozó szolgáltatás folyamatosan fejlődik az által, hogy igazodik a piachoz, az új hirdetési portálokhoz és azok fejlesztéseihez, az eladói igényekhez, a technikai újításokhoz.

Mivel Ön most már több ingatlanmarketing cég közül is választhat, azt javasoljuk, alaposan járja körül, hogy rendelkeznek-e a megfelelő szaktudással, és pontosan mit is kap majd a pénzéért.

A választáshoz mi az alábbi szempontokat javasoljuk, és ha egerével az egyes dobozok felé áll, azt is láthatja, mi hogyan dolgozunk:

A hirdetési kampány indítása

 • Felkészült tanácsadó munkatársunk komplett elemzést készít az Ön ingatlanáról.
 • Az ő feladata az ingatlan fotózása, az ingatlanról szóló részletes és célcsoportra szabott hirdetési szöveg, valamint az alaprajz elkészítése.
 • Az összes hirdetési portálra mi töltjük fel a hirdetést, és elindítjuk a marketingkampányt.
 • Mindez a szolgáltatásunk szerves része, plusz díjat vagy felárat nem kérünk érte.

Pontosan milyen feladatokat látnak el a hirdetési kampány elindításában?

Vannak olyan szolgáltatók, ahol az ügyfél nem kap ingyenes tanácsadást, fizetni kell a fotók és az alaprajz elkészítéséért, vagy éppenséggel teljesen az ügyfélre hagyják ezek elkészítését. Nézze meg a JÓ KAMPÁNY menüpontban, hogy mit írtunk arról, ezek mennyire lényeges elemei a sikeres kampánynak! Jó fotók nélkül szinte kár belekezdeni.

Az ingatlan hirdetési ára

 • Tanácsadó munkatársunk az ingatlan adatainak birtokában előzetes piacelemzést készít.
 • Információkkal bír a környék és az ingatlantípus keresettségéről.
 • Objektív értékfelmérés alapján szakszerű segítséget ad Önnek a hirdetési ár meghatározásában.
 • Természetesen mindezt díjmentesen.

Kap-e segítséget a hirdetési ár kialakításában?

A hirdetési áron áll vagy bukik az értékesítés!
A vevők 1-2 havi keresés után teljesen tisztában vannak a hasonló ingatlanok áraival. Ezért egy nem piackutatáson és objektív értékfelmérésen alapuló, rosszul kalkulált ár azt eredményezheti, hogy Önt hónapokig nem keresi senki! Akad olyan szolgáltató is, amely csak egy több ezer forintos értékbecslési díj fejében ad segítséget az ár megállapításában – ami az Ön számára nem előnyös feltétel.

A portálok száma
és minősége

 • Hirdetését Magyarország mindenkori 10 piacvezető, legkedveltebb, kiemelkedő látogatottságú ingatlanhirdetési portálján helyezzük el.
 • Hirdetését az egyes ingatlanportálok által engedélyezett legtöbb fotóval, részletes szöveges leírással, egyedi alaprajzzal töltjük fel.
 • A 10 mindenki által ismert és használt portál mellett számos kisebb ingatlanportálon is hirdetjük ingatlanát, felár nélkül. Teljes lefedettségre törekszünk, azaz a célcsoportba tartozó vevőjelölt biztosan találkozzon az Ön hirdetésével.
 • ITT MEGTEKINTHETI, hogy jelenleg mely portálokon hirdetünk.

Hány portálon hirdetnek, és ezek milyen minőségűek, szintűek?

Az olyan szolgáltatókkal nem érdemes leszerződnie, akik csak a saját weboldalukon, és legfeljebb azon kívül még 2-4 portálon hirdetnek, kiemelések és előrehelyezések nélkül. Ezek jellemzően a legolcsóbb portálok, ahol minden ingatlankategóriában 500-1000 versenytárs hirdetés található,főként ingatlanirodáké. A vevők a legritkábban keresnek ezeken a portálokon, aztán gyorsan váltanak a jó kereső funkciókkal ellátott ingatlanportálokra, ahol magánszemélyek hirdetését találják. Egy jó ingatlanmarketinges cég a leglátogatottabb (emiatt drágább) portálokon jelenteti meg a hirdetését.

Frissítés, előrehelyezés

 • Annak érdekében, hogy az Ön hirdetése ne kerüljön olyan hátul lévő oldalra, amit az érdeklődők már idő hiányában nem néznek meg, a szerződés teljes ideje alatt, automatizált rendszerrel visszahelyezzük a lista legelejére.
 • A frissítést garantáltan elvégezzük, heti, illetve napi rendszerességgel.
 • A frissítés (előrehelyezés) mellett a legnépszerűbb portálokon más technikai kiemelési lehetőséget is használunk (például napi kiemelést).

Frissülnek-e hirdetések, milyen gyakran, továbbá milyen kiemelési lehetőségeket használnak?

A reggel 8 órakor feltöltött hirdetés estére már akár a 30. helyen is lehet, és ha nem frissül a hirdetés, egy hét múlva már a 200. lesz. A frissítés lényege, hogy bizonyos időközönként, portáltól függően hetente, vagy akár naponta is a lista elejére kerüljön a hirdetése. Az olyan szolgáltatás nem sokat ér, ahol csak negyedévente helyezik előre a hirdetést, vagy havonta 1-2 napra (utána visszakerül az eredeti helyére, ahol senki nem látja). Az is kidobott pénz, ha a szolgáltatási csomagba berakott portálok egyikén-másikán frissül csak a hirdetése, a többi oldalon nem. Csak a frissített hirdetés toboroz Önnek érdeklődőket, a többin mintha ott sem lenne.

Ellenőrizhetőség, visszaigazolás

 • A szerződésünkben pontosan leírjuk a garantált hirdetési, frissítési és előre helyezési szolgáltatásokat, és ezeket pontosan be is tartjuk.
 • A kampány a teljes időszak alatt a megbízónk által is nyomon követhető, ellenőrizhető, dokumentált.
 • Havonta küldünk e-mailben visszaigazolást, kimutatást a szolgáltatásunkról, a levélben szereplő linkeken ellenőrizhetők a hirdetések.
 • Minden frissítés után készítünk mentést a portálokról, minden levelezést archiválunk.

Hogyan ellenőrizheti, hogy a vállalt portálokon valóban ott lesz a hirdetése a megígért módon, valóban a megígért módon frissülnek-e hirdetései? Kap-e erről rendszeresen visszaigazolást? Milyen garanciákat kap a teljesítésről?

Ez a legérzékenyebb pont, a legtöbb cég technikailag még nem felkészült a szolgáltatás igazolására és a hirdetések automatizált frissítésére. Ne feledje: 6-12 hónapos együttműködésről van szó, és Önnek jogos igénye, hogy a teljes időszak alatt követni tudja a cég munkáját! Egyébként nem fogja érteni, miért nem jelentkezik egy vevő sem. Mielőtt aláírná a szerződést, alaposan tanulmányozza a szerződés erre vonatkozó pontjait.

A tulajdonos elérhetőségével

 • A hirdetések szövegében hangsúlyosan kiemeljük, hogy az érdeklődők közvetlenül a tulajdonossal tudják felvenni a kapcsolatot.
 • Ingatlanközvetítéssel nem foglalkozunk, közvetítői jutalékot nem kérünk.
 • Ingatlanirodák egyáltalán nem hirdethetnek a mi felületeinken, ezzel garantáljuk az érdeklődőknek, hogy közvetlenül az ingatlan tulajdonosa az eladó fél.

A hirdetésekben csak a tulajdonos elérhetősége jelenik meg, vagy rejtetten ingatlanközvetítők?

Az ingatlanmarketing legfőbb előnye, hogy megspórolja Önnek az ingatlanközvetítő több százezer forintos díját! Éppen ezért a hirdetésekben az Ön közvetlen elérhetősége szerepeljen! Sajnos, nem is egy olyan szolgáltatót ismerünk, aki ingatlanközvetítői irodát is működtet. Miután lejár az 1-2-3 hónapos hirdetési szerződés, az egyik kolléga felajánlja a közvetítői szolgáltatást, 3,5-6% jutalékért.

A szerződés időtartama

 • Szerződésünk időtartama: 12 hónap. A mai ingatlanpiacon ez az átlagos eladási időtartam.
 • A szerződésben vállalt szolgáltatásokat – legfőként a frissítéseket, előrehelyezéseket – a teljes év alatt nyújtjuk, bármikor ellenőrizhető módon.
 • Az intenzív kampány eredményeként az általunk hirdetett ingatlanok 40%-ára komoly vevő jelentkezik a 3-5. hónap környékén.

Mennyi időre szól a szolgáltatás?

Az ingatlanértékesítés átlagos ideje 6-12 hónap. Ami nem zárja ki, hogy 2-4 hét alatt elkel az ingatlan. A vevő sok ingatlant megnéz az előtt, hogy valamelyikre vételi ajánlatot tenne, mert nem akar úgy járni, hogy utólag kiderül, túl drágán vette meg. Ha jó és pontosan célzott a kampány, a 3-5. hónap meghozza az érdeklődőket. Az olyan cégek, amelyek csak 1-2-3 hónapra kötnek szerződést, jelentős eredményeket nem tudnak felmutatni, még ha az ellenkezőjét is hirdetik magukról.

Ingyenes módosítás

 • A szerződés időtartama alatt igény szerint, többször is módosíthat a hirdetés szövegén, a fotókon, a hirdetési áron, elérhetőségeken.
 • Módosításkéréseit dokumentáljuk és díjmentesen végrehajtjuk az összes hirdetési portálon.
 • Az olyan időszakra, amikor Ön nem tudja fogadni az érdeklődők hívását (például szabadsága idején), kérheti a hirdetések szüneteltetését. Ekkor hirdetései nem láthatók a hirdetési portálokon. Ez is díjmentes szolgáltatásunk.

A szerződés időtartama alatt van-e ingyenes lehetősége a hirdetés szövegének módosítására, szüneteltetésére?

Az élet nem áll meg, a hirdetés hónapjai alatt változnak a körülmények, az ingatlan állapota és ára (ez utóbbi akár többször is), a hirdető adatai. Önnek is lehet olyan akadályoztatása, amikor nem tud foglalkozni az ingatlan értékesítésével. Amennyiben ez nem díjmentes a szolgáltatójánál, akár 20.000 Ft-os felárat is jelenthet Önnek.

Hirdetések minősége

 • Kattintson az ELADÓ INGATLANOK menüpontra, ahol az eladó ingatlanok hirdetései ugyanazzal a tartalommal láthatók, mint a többi hirdetési portálon. Így könnyen ellenőrizheti, milyen színvonalú hirdetéseket készítünk.
 • Tanácsadóink nem követnek el olyan hibákat, melyeket a GALÉRIA menüpontban bemutatunk.
 • A portálok által engedélyezett maximális fotószámmal, alaprajzzal, célcsoportra alakított hirdetési szöveggel töltjük fel hirdetését.

Milyen színvonalú hirdetéseket készítenek (kép, szöveg, alaprajz)?

Ne legyen rest, ellenőrizze le a szolgáltatás minőségét 2-3, általuk hirdetett ingatlanra rákeresve. Ha úgy ítéli meg, hogy nem színvonalas, a nagy átlagból kiemelkedő a hirdetés, keressen más szolgáltatót. A vevőnek egy idő után már kialakul egy keresési rutinja, az olyan hirdetéseket meg sem nyitja, amelyek nem ragadják meg a figyelmét az első 5 másodpercben!

Ügyfélszolgálat, elérhetőség

 • Hétköznap 10-19 óra között elérhető, telefonos ügyfélszolgálatot tartunk fenn, nem automata vagy üzenetrögzítő fogadja az Ön hívásait.
 • Továbbá az ügyfélszolgálatnak külön e-mail fiókot hoztunk létre, a levélben érkező kérdésekre a legrövidebb időn belül válaszolunk.
 • Budapesti irodánk hétköznap 9-18 óra között van nyitva.

Tartanak-e fenn ügyfélszolgálatot, milyen elérhetőséget adnak meg?

Sajnos találkoztunk már olyannal, aki beszedte a pénzt 6 hónapra, aztán 1 hónap múlva már volt nem elérhető. Van, aki csak postafiók címet ad meg – gondoljon arra, mit tenne reklamáció esetén?
Az sem mindegy, a cég székhelye hol van. Ugyanis a peres üggyé növekedett reklamáció esetén a cég szerződésében megjelölt bíróságra kell majd járnia.

Kiegészítő szolgáltatások

 • Biztosítunk az ingatlanra kihelyezhető molinót, díjmentesen.
 • Az ingatlan eladási folyamatán egy Ingatlaneladási kisokos című, 12 részes levélsorozattal segítjük át, melyben szempontokat, ötleteket, tanácsokat adunk minden olyan kérdésben, ami menet közben felmerül.
 • Az ingatlan értékesítésével, jogi, illeték és adózási kérdésekkel kapcsolatosan ügyfélszolgálatunk segít Önnek. Ez is díjmentes szolgáltatásunk.

Biztosítanak-e kiegészítő szolgáltatásokat, és ezek ingyenesek vagy fizetősek?

Egy ingatlan értékesítése nem csak az internetes ingatlanportálokra feltett hirdetésekből áll. Egy szakmailag felkészült szolgáltató tudja, mennyi kérdés merül fel az értékesítési folyamat többi részében, és ezek megoldásában sem hagyja Önt egyedül.

Reális ár
a szolgáltatásért

 • A részletes díjtáblázatunk és szolgáltatásunk ITT TALÁLHATÓ.
 • A táblázatban feltüntettük a garantált portálokat és a garantált szolgáltatásokat is.
 • A díjfizetés módjára, ütemezésére három lehetőséget is kínálunk.

Reális árat kérnek, a nyújtott szolgáltatásoknak megfelelőt ?

Mindenki azt szereti, ha minél olcsóbban jut hozzá. A portálokon 10-15 kép elhelyezése, a frissítés, a kiemelés és az adatmódosítás fizetős szolgáltatások, ezekért az ingatlanmarketing cégnek is fizetnie kell. Az Ön szempontjából a heti előrehelyezés, a frissítés a legfontosabb: ez a legdrágább, portáltól függően 1.800-7.000 Ft/hét költség. 3-4 portálon hirdetve, heti 10-15.000 Ft-os kiadást jelentene Önnek. Az ingatlanmarketinges cég díját a kapott szolgáltatásokhoz és azok időtartamához viszonyítsa. Itt is igaz a mondás: olcsó húsnak híg a leve. A 20-25.000 Ft-ot kérő szolgáltatók éppen a frissítésen spórolnak!

Ne kössön több hónapos szerződést úgy, hogy az végül kidobott pénz, elvesztegetett idő és sok bosszúság legyen!
TOP