A kiválasztott ingatlan részletes adatai
Eladó ipari ingatlan
A tulajdonos telefonszáma
+36 30 650 4317
Az ingatlan címe
Pest megye, Tápiószecső
Kinizsi Pál utca 19.
Az ingatlan adatai
Irányár: 110 000 000 Ft
Ingatlan típusa: ipari ingatlan
Alapterülete: 1186 nm
Szobák száma: + szoba szoba
Fűtés módja: gázkazán
Telek: 7262 nm
Lift: nincs
Erkély/terasz: van
Pince/tároló pince és tároló
Garázs: van
Kinyomtatom
  Vissza a listához  
Építés éve: 0
Állapota: közepes
Közös költség: nincs
Vízóra: van
Étkező: nincs
Költözhető: Megegyezés szerint
Tulajdonostól közvetlenül eladó! 30 650 4317 Tápiószecsőn, a Kinizsi utcában eladó egy 1185nm-es kastély, 7262nm-es telekkel. A nagyközség Magdolnatelepi területén található ingatlan, aszfaltburkolatú utcán közelíthető meg és a 31-es úttól kb. 300 méterre található. A telken a csatorna kivételével az összes közmű megtalálható. A terület tervezett beépítése kb. 2140nm. A kastély pontos építési ideje ismeretlen, homlokzati elemeiben és alaprajzában különböző stíluselemek keverednek. Különlegessége az aszimmetrikusan elhelyezett, alul négy-, a tetején nyolcszögletű, körerkélyes, hegyes sisakban végződő torony. Az épület egykor egy hatalmas szőlőtábla közepén állt, földszinti része présházként és bortárolóként szolgált. Jelenleg raktárként hasznosítják. Az építtető család leszármazottja Hevesy György kémikus, aki 1944-ben Nobel-díjat kapott. Bővebb információért hívja közvetlenül a tulajdonost! 30 650 4317


INGYENES KONZULTÁCIÓ TANÁCSADÓVAL

Ingyenes és kötelezettségmentes segítséget nyújtunk Önnek! Kattintson a címre, jelezze igényét a felnyíló űrlapon. A legrövidebb időn belül felhívjuk.

VÉLEMÉNY, JAVASLAT

Várjuk és köszönjük visszajelzéseit, valamint javaslatait, hogy még miről szeretne ezen az oldalon olvasni!


MIRŐL SZÓL EZ A HONLAP?

Amennyiben eladó ingatlana van, amelyet gyorsan, hatékonyan, költségkímélő módon szeretne értékesíteni, problémájára az ingatlanmarketing jelenti a megoldást. Az ingatlanmarketing az Ön ingatlanát helyezi fókuszba. Nemcsak hirdetési felületeket biztosít, hanem megtervezett, sok elemből álló és kellő ideig tartó marketingkampányt, jogi tanácsadással. A HONLAP EZT AZ ÚJ TECHNIKÁT ÉS ANNAK ELŐNYEIT MUTATJA BE.


Adatvédelem és szerzői jog
Impresszum
Felszazalek.com - 2014 - Minden jog fenntartva.