A kiválasztott ingatlan részletes adatai
Eladó családi ház
A tulajdonos telefonszáma
+36 30 243 9797
Az ingatlan címe
Veszprém megye, Ajka
Ajka-Tósok
Az ingatlan adatai
Irányár: 17 490 000 Ft
Ingatlan típusa: családi ház
Alapterülete: 161 nm
Szobák száma: 5 szoba
Fűtés módja: gázkazán
Telek: 1146 nm
Lift: nincs
Erkély/terasz: van
Pince/tároló pince
Garázs: van
Kinyomtatom
  Vissza a listához  
Építés éve: 1983
Állapota: közepes
Közös költség: nincs
Vízóra: van
Étkező: nincs
Költözhető: megegyezés szerint
Ajka-Tósokon kertes házak falusi romantikát árasztó utcájában, egy 1146 nm-es telken, 1983-ban épült, 161 nm-es lakóterületű, két szintes családi ház eladó. Az ingatlant öt szoba, konyha, kamra, két fürdőszoba, előszoba, terasz és erkély alkotja. Az ingatlan területén pince, garázs, műhely és egy kazánház is található. A meleget gázkazán mellett, vegyes tüzelési kazán is a kényelmet szolgálja. A ház szerkezetileg teljesen megfelelő állapotú, a belső és külső részre kisebb felújítás szükséges. Nagycsaládosoknak kifejezetten ajánlott, de akár két generáció együttélésére is kiválóan alkalmas lehet. Ha Ön nyugodt környezetben kényelmes életet szeretne magának, válassza nyugodtan ezt a megoldást. Az ingatlan vételára alku képes. A Családi otthonteremtési kedvezmény használt ingatlanokra is igényelhető. Bővebb információ a helyszínen, hívjon bizalommal! 06 30 580 7051


INGYENES KONZULTÁCIÓ TANÁCSADÓVAL

Ingyenes és kötelezettségmentes segítséget nyújtunk Önnek! Kattintson a címre, jelezze igényét a felnyíló űrlapon. A legrövidebb időn belül felhívjuk.

VÉLEMÉNY, JAVASLAT

Várjuk és köszönjük visszajelzéseit, valamint javaslatait, hogy még miről szeretne ezen az oldalon olvasni!


MIRŐL SZÓL EZ A HONLAP?

Amennyiben eladó ingatlana van, amelyet gyorsan, hatékonyan, költségkímélő módon szeretne értékesíteni, problémájára az ingatlanmarketing jelenti a megoldást. Az ingatlanmarketing az Ön ingatlanát helyezi fókuszba. Nemcsak hirdetési felületeket biztosít, hanem megtervezett, sok elemből álló és kellő ideig tartó marketingkampányt, jogi tanácsadással. A HONLAP EZT AZ ÚJ TECHNIKÁT ÉS ANNAK ELŐNYEIT MUTATJA BE.


Adatvédelem és szerzői jog
Impresszum
Felszazalek.com - 2014 - Minden jog fenntartva.