Ügyfélszolgálat

1 Ha Ön szeretne bennünket hívni: +36 30 99 55 555, hétköznap 10-19 óra között. Kérjen időpontot ingyenes és kötelezettségmentes személyes tanácsadásunkra!
2 Ha azt szeretné, hogy mi hívjuk Önt: Kérjük, töltse ki a KONZULTÁCIÓ menüpontban található űrlapot. A legrövidebb időn belül visszahívjuk!
3 Ha írni szeretne nekünk: A szolgáltatással kapcsolatosan: info@ingatlanmarketing.com; a weblappal kapcsolatosan: javaslat@ingatlanmarketing.com

Az óvatos csomag miatt visszahívást kérek!

Az óvatos csomag érdekel

Üzenete tárgya:*

Kapcsolatfelvételi adatok

Az Ön neve:*

Milyen telefonszámon érjük el?*

Milyen napszakban hívjuk fel Önt? (Többet is bejelölhet)

Az ingatlan adatai

Az ingatlan típusa: (Válasszon a listából)

Az eladó/kiadó ingatlan hol van?

Az ingatlan alapterülete?

Szobaszáma?

Hirdeti már ingatlanportálon?
 Igen Nem

Ingatlanközvetítő árulja az ingatlant?
 Igen Nem

Üzenete

Amennyiben eladó ingatlana van, és szeretné elkerülni az értékesítés buktatóit, örömmel és készséggel leszünk segítségére! Érdeklődését vagy kérdéseit az itt található űrlap kitöltésével és elküldésével jelezheti nekünk.

Mi történik az űrlap kitöltésével?

  • A csillaggal (*) jelölt mezőket kérjük, töltse ki a kapcsolatfelvételhez. Az ingatlanra vonatkozó kérdésekkel abban segít minket, hogy előre felkészülhessünk (ezek kitöltése nem kötelező).
  • Az itt megadott adatait csak egyszer, a kapcsolat felvételére használjuk fel, adatbázisban nem tároljuk. Nem küldünk kéretlen leveleket, és harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adjuk át adatait.
  • Ügyfélszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja mindarról, ami kérdésként felmerül.
  • Amennyiben a szolgáltatás igénybevétele mellett döntött, egyeztet Önnel egy időpontot, hogy ingatlanmarketing tanácsadó kollégánk mikor keresheti fel személyesen az eladó ingatlanban.
  • Ez a konzultáció ingyenes, kockázat- és kötelezettségvállalás nélkül eldöntheti, hogy akar-e velünk együttműködni vagy sem.
  • Szerződéskötés előtt szabadon választhat a csomagok között, tehát érdeklődésével nem kötelezte el magát a Prémium (Óvatos) csomag mellett.
TOP